Historie

Alle produktene jeg jobber med er basert på samme enkle tankegang: Vi moderne mennesker får i oss mye som ikke er godt for kroppene våre, og vi trenger hjelp til å skille oss av med det.

Derfor jakter jeg alltid på gode og trygge produkter som renser og balanserer. Og jeg er spesielt opptatt av produkter som hjelper oss til å få sunnere tarmer, lever og blod.

 

Her er historien bak det som etter hvert ble Universal helseprodukter:

I mange år var jeg en forretningsmann som ikke var spesielt opptatt av helse. Jeg jobbet blant annet med å kjøpe og selge mineraler.

Men på en av mine reiser traff jeg botaniker som hadde utviklet et urtemiddel mot håravfall. Jeg traff mennesker som brukte dette middelet. Og noen fortalte at de også hadde blitt kvitt migrenen sin – samtidig som håravfallet stoppet.

Jeg kom til å tenke på en kollega, som stadig klaget over migreneanfall, og jeg tok middelet med meg tilbake til Norge. Både min kollega og jeg var skeptiske, men etter 14 dager merket hun stor bedring. Hun delte middelet med søsteren sin, og med sin datter – som også led av migrene. Alle tre fikk god hjelp.

- Dette må du få til Norge. Vi trenger det, sa de tre godt voksne damene. De var overbevist om at middelet virket, og jeg ble smittet av deres begeistring.

Alt jeg hadde holdt på med tidligere føltes plutselig ikke så viktig lenger, og jeg ble 100 % engasjert i dette produktet – som bygger på gammel kunnskap. Jeg ga det navnet Daylight BC.

Dette skjedde i 1990. Siden har jeg arbeidet med å finne fram til, og videreutvikle, produkter som kan hjelpe oss mennesker til å forbedre livskvaliteten vår. Mens jeg tidligere handlet med gull, sølv og smykkestener til utvendig pynt, er jeg nå opptatt av mineraler og virkestoffer som gjør oss sunnere innvendig.

Alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått gjennom disse årene har gjort at jeg ikke har angret på valget jeg tok.

 

Daniel Eini,

Terapeut og produktutvikler