Hvem er vi?

Universal Helseprodukter AS er et norsk selskap som utvikler og forhandler produkter med kun det beste fra naturen. Gjennom en årrekke har vi levert tusenvis av helseprodukter til brukere og forhandlere i hele Norge. Mye av preget på butikken og produktene våre stammer fra Dødehavets mineralrike jordsmonn, og det gjør vår helsekost til den mer eksotiske blant andre i landet. 

Vår visjon er å øke livskvaliteten og aktiviteten til mennesker som holdes tilbake av ulike helseplager. 

En enkel filosofi
Alle våre produkter er basert på samme enkle tankegang: Vi moderne mennesker får i oss mye som ikke er godt for kroppene våre, og vi trenger hjelp til å skille oss av med det. Derfor er vi opptatt av å skape gode og trygge produkter som renser og balanserer. Og vi er spesielt opptatt av produkter som hjelper oss til å få sunnere tarmer, lever og blod.

Når vi renser kroppen ser vi at mange problemer kan bli merkbart mindre eller forsvinne helt. Det er også viktig å tilføre kroppen essensielle næringsstoffer: Mineraler, vitaminer, fettsyrer, proteiner, tarmflorabakterier, og urter som er kroppens byggesteiner. 

Fornøydhetsgaranti på MUSKEL&LEDD gel som nå har vært på det norske markedet i over 20 år. Er du ikke fornøyd så får du pengene tilbake. Si ifra innen 45 dager.

Les historien om Daniel Eini og det som etterhvert ble Universal Helseprodukter AS. 

Her har du tilgang til Daniel Einis unike naturprodukter på nett. Vi forsørger deg med utvalgte høykvalitetsprodukter til de beste priser fordi vi stoler på de erfaringene våre lojale kunder og vi har fått fra dem. Vi holder fokus på naturlig helse fordi vi mener at naturen tilbyr alt vi trenger for å leve sunne liv.

Velkommen til våre websider.